Новини

Україна

Waste Management 2017. Міжнародна виставка обладнання та технологій для збору та утилізації відходів

ProМусор

25 Квітня 2017

425

Trigger

Міжнародна виставка обладнання та технологій для збору та утилізації відходів Waste Management 2017 – це головна платформа для залучення інвестицій і передових технологій в український ринок, який розвивається.

У заході візьмуть участь провідні постачальники обладнання та технологій, фінансові установи, українські оператори ринку твердих відходів, муніципальні і державні органи.

Збільшення бюджетів призвело до того, що місцева влада інвестують в розвиток проектів інфраструктури, а такі фінансові інститути як Європейський банк реконструкції і розвитку, Світовий банк, НЕФКО та Укрексімбанк готові інвестувати в цей сектор.

У 2017 році очікується, що урядом України буде затверджена національна стратегія управління відходами, яка продовжить реформування галузі.

ISWA підтримує цю виставку як офіційний партнер і запрошує вас взяти участь у заході! Всі члени ISWA отримують 10% знижку за оренду виставкової площі!

Детальна інформація доступна на сайті Waste Management 2017

Якщо у вас є питання, зв’яжіться з організаторами по електронній пошті [email protected] або по телефону +38 056 794 33 94

ProМусор

ProМусор